Gatimi - Tavë me karkaleca deti, makarona me kallamar dhe rukola Pj.2

Tavë me karkaleca deti, makarona me kallamar dhe rukola Pj.2, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV