Ja si e shkatërron i riu biçikletën Mobike, mjetet 'cool' mbërritën në Tiranë pak ditë më parë

Vetëm pak ditë më parë biçikletat më ‘cool’, ato Mobike, mbërritën në kryeqytetin shqiptar. Ndonëse nuk kanë bërë akoma një javë që xhirojnë në rrugët e Tiranës, një pasazh aspak pozitiv është regjistruar kundër Mobike.

Një adoleshent është filmuar teksa shkatërron mjetin inteligjent, duke e përplasur me një mur në rrugë.

Nuk dihen arsyet që kanë nxitur këtë të ri të ndërmarrë këtë akt negativ, por videoja e publikuar në rrjetet sociale tregon qartë veprimin aspak të denjë të të riut ndaj këtyre mjeteve që përdoren në vendet e zhvilluara dhe që më në fund u krijua mundësia t'i përdorin edhe qytetarët shqiptarë.