Turizëm dhe në vjeshtë, Ansa rendit Shqipërinë në vendin e parë si destinacion turistik

Agjensia informative Italiane ANSA ka bere renditjen e vendeve me te preferuara per te kaluar pushimet e vjeshtes nga Italianet. Shqiperia eshte renditur ne vendin e pare ne preferencat e qytetareve te pertej Adriatikut.