Vrau dy persona në 2016, Gjykata vendos burg për jetë për Miklovan Parubin

Gjykata ka dënuar me burg përjetë autorin e vrasjes së dyfishtë në tetor të 2016 në Dajç, Miklovan Parubi. Ai akuzohet për vrasjen e dy personave dhe plagosjen e 4 të tjerëve me kallashnikov në lokalin në pronësi të  Arjet Seitit. Në seancën gjyqësore ai është shprehur se ka qenë i dehur, ndërkohë që kishte pirë edhe hashash.

Unë nuk e di se pse ndodhi, pasi gjithë personat i kam shokë jete, kam qenë i dehur dhe kam konsumuar hashash, kam marrë në qafë shumë familje dhe familjen time. Nuk kërkoj asgjë vetëm drejtësi. Po ju lutem Marçelin mos e merrni në qaf, sepse ai nuk ka lidhje me këtë ngjarje

Miklovan Parubi