• Leksioni që u dha gazetarja ruse kolegëve të saj për protestat, përfshirë edhe ata shqiptarë

    Protesta individuale kërkon më tepër guxim, ajo masive kërkon organizim. Më kryesorja kauza mjafton që të jetë në të dyja rastet sa më e...

  • A do bëhet Shqipëria si e gjithë Europa, me moton: Kush grabit më tepër ai është usta dhe kush nuk plaçkit është krejt budalla!

    Është ‘pasqyra’ sot e gjithçkaje që nisi mbrapsht 30 vite më parë, pas rënies së komunizmit, si një ndër modelet më të shëmtuara ekonomike dhe...