PD në limitet e kohës, nesër afati fundit për regjistrimin e emrave për 14 majin! Mbledhja pa vendim! Bardhi kërkon vetëm Këshillat dhe kandidatë në disa bashki! Kryesia sot takim në 18:00 Foto nga mbledhja e Kolegjit të Kryetarëve

PD në limitet e kohës, nesër afati fundit për regjistrimin e emrave për 14 majin! Mbledhja pa vendim! Bardhi kërkon vetëm Këshillat dhe kandidatë në disa bashki! Kryesia sot takim në 18:00

Nesër në mesnatë, është afati i fundit për regjistrimin në KQZ të kandidatëve për kryebashkiakë dhe këshilltarë. PD është në limitet e kohës dhe ende s'ka një vendim. Bardhi propozon të garojnë vetëm për këshilla dhe kandidatë në disa bashki. Kryesia mblidhet sot në 18:00. Do diskutohet propozimi i Bardhit, si edhe mundësia që të dalin me kandidatë në të gjitha bashkitë dhe të lënë vetëm ato në të cilat është arritur konsensusi në degët lokale për të mbështetur kandidatin e primareve.