HOME II: Faqja Kryesore me lajmet më të lexuara

Bollino: Shkelën vijën e kuqe, uragani i SHBA mbi Lulin e Monikën

Në vitin 1998 Berisha tentoi puçin dukë përdorur tanket, 21 vjet më pas Basha e provon përsëri duke përdorur shantazhin institucional. Tani që plani u zbulua, mbetet vetëm të kuptohet se në ç’mënyrë dhe cili do të zgjedhë të tërhiqet.