POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

'Charlie Hebdo' në treg me 1 mln 
kopje dhe... profetin Muhamed

Revista satirike “Charlie Hebdo” do të dali në treg të mërkurën, pavarëisht sulmit terrorist që shkaktoi 12 viktima. Sipas drejtesëve ky numër nderon ish-drejtorin e kësaj reviste Charb së bashku me tre karikaturistë të tjerë të vrarë nga sulmi i dy vëllezërve Kouachi. 


Sipas Gerard Biard revista do të ndjekë frymën e Char bi cili theksonte: “Më mirë të vdesësh në këmbë sesa të jetosh më gjunjë". Në botimin e të mërkurës revista do të dalë në 1 milion kopje në 16 gjuhë të ndryshme dhe sërish do të jetë më karikatura të profetit Muhamed. Gerard Biard theksoi se revista nuk do të heq dorë nga e drejta për blasfemi. 

profeti muhamed

Redaksia Online 
(g.f/Shqiptarja.com)

Komento