POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

57.9% e shqiptarëve të pakënaqur nga gjendja aktuale në vend

GPF Inspiring Research, sjell sondazhin e trete mbi situatën politike në vend dhe pritshmërinë për zgjedhjet vendore të qershorit. Më shumë se gjysma e shqiptarëve pra 57.9 % e gjykojnë si negative gjendjen e përgjithshme aktuale të Shqipërisë. 16.9% e gjykojnë si pozitive, ndërkohë që 24.6% si normale.


Në shifra vihet re një rritje e individëve të pakënaqur përkundrejt 51.1% të sondazhit të dytë dhe 55.3 % të sondazhit të parë.


Lajmi kryesor:

Sondazhi i GPF/ 72 % e shqiptarëve kundër protestave të dhunshme të opozitës: Ndërkombëtarët të ndërhyjnë!


m.v./Shqiptarja.com
Komento