ALUIZNI: Ja 1.122 qytetarët që kanë gati lejet e legalizimit

Foto ilustruese

ALUIZNI ka publikuar listën me 1.122 emra të personave, që kanë ndërtuar objekte pa leje ndërtimi dhe tanimë, në përputhje me ligjin për legalizimet, kanë gati lejet e legalizimeve të tyre. Përfituesit janë në zonën rurale të Tiranës. Drejtoria e ALUIZNI-t njofton qytetarët se mund të paraqiten pranë zyrave të ALUIZNI-t në Tiranë, Laprakë, për të tërhequr lejet e legalizimit.

Procedurat e mëtejshme për marrjen e tapisë do të ndiqen nga ALUIZNI, i cili e dorëzon dosjen e plotë të qytetarit në hipotekë. Menjëherë pas regjistrimit të certifikatës së pronësisë, përfituesit do të njoftohen për tërheqjen e saj.

Sipas ndryshimeve të fundit ligjore, qytetari aplikues do të marrë një kopje për të vërtetuar mbarimin e procesit të legalizimit, por e gjithë procedura vijuese për regjistrimin në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme do të bëhet nga Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale.

VINI RE: Listën e plotë të emrave mund ta gjeni në versionin print të "Shqiptarja.com"

  • Sondazhi i ditës:

    A e largon dot Sali Berisha nga drejtimi i PD-së Lulzim Bashën?

Komento


×

Lajmi i fundit

John

Plani i ri i Izraelit është të 'zvogëlojë', jo të zgjidhë konfliktin palestinez