POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Arsimi, nuk do regjistrohen ata
që blinin diplomën te privati

TIRANE - Studentët që bënin pjesë në 18 universitetet të cilëve qeveria u hoqi licencat do të regjistrohen vetë në opsionet që do t’iu ofrojë Ministria e Arsimit. Grupi i punës i ngritur në ministri do të ndërhyjnë dhe do të japin konsulencën e tyre në të gjitha rastet kur vetë studentët nuk do munden dot të jenë pjesë e ndonjërit prej programeve të studimit.

Komento