Lleshaj zbulon rrogën në Komisionin e Sigurisë: Roja i ministrit në Kosovë merr pagë sa unë

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj teksa diskutonte në Komisionin e Sigurisë për Buxhetin 2020, është shprehur se me buxhetin e parashikuar për ministrinë që ai drejton nuk është parashikuar rritje page për punonjësit e policisë.

Lleshja ka zbuluar edhe rrogën që merr në ministri duke e krahasuar atë me një rrogë të rojes së ministrit të Brendshëm në Kosovë.

"Me këtë buxhet nuk është parashikuar rritje page për punonjësit e policisë. Sigurisht që duhet rritje dhe do parashikohet në 6 mujorin e dytë. Gjatë një takimi që pata me ministrat e Ballkanit mora vesh se roja i ministrit të brendshëm të Kosovës tha se merrte 900 euro pagë. Roja atje merr aq pagë sa kam edhe unë" tha Lleshaj.


Lajmi kryesor:

Buxheti 2020/ Lleshaj zbulon rrogën: Roja në Kosovë merr 900‎€, sa rroga ime! Shtojmë kapacitetin e policisë shkencore e komisariatet


E.L./m.v./Shqiptarja.com