Mirela Oktrova më e dashuruar se kurrë

Drejtoresha e programacionit pranë Tv Publik TVSH, Mirela Oktrova, gjithnjë e më shumë shfaqet mëse e dashuruar përkrah partnerit të saj, Edmond Topi.

mirela oktrova

Në fakt mamaja e një vajzë tashmë të rritur (e cila jeton në Gjermani), e që vjen pas një divorci shfaqet kudo shumë e dashuruar përkrah Edmondit, por këtë radhë ne po shfaqim një foto ku ajo e ka hedhur me shumë kënaqësi, në një nga rrjetet sociale të saj, e ndërsa miqtë e shumtë nuk ngurojnë ta komentojnë dhe ta komplimentojnë për look-un e saj tepër të rregullt dhe padyshim lidhjen e tyre të forcuar tashmë prej vitesh.

Redaksia Online
(xh.k/shqiptarja.com)