Rama nxjerr shifrat e të punësuarve dhe bën një krahasim: Ja sa ishin më 2013 dhe sa janë sot

Kryeministri Edi Rama

Kryeministri Edi Rama ka ndarë këtë mëngjes me ndjekësit shifrat e të punësuarve të siguruar. Rama bën një krahasim të të punësuarve në tre vite, 2013, 2017 dhe 2018, ku siç duket nga tabela, numri ka ardhur duke u rritur.  

MIRËMËNGJES dhe me këto shifra krahasimore të të punësuarve (në sektorin jobujqësor), që janë nxjerrë nga pasqyrat e muajve maj 2013, maj 2017 dhe maj i këtij viti, në Regjistrin e Sigurimeve Shoqërore të Republikës së Shqipërisë, ju uroj një ditë të mbarë.

Kryeministri Edi Rama


(Tabela e publikuar nga kryeministri Edi Rama)

  • Sondazhi i ditës:

    Ju duket i drejtë ndëshkimi deri në 15 vite burg për ata që thyejnë karantinën?

Komento