Zef Brozi: Falemnderit që keni
ardhur në media shqiptarja.com

TIRANË - Krahas intervistës eksluzive të botuar në numrin e kësaj të marte, Zef Brozi gjen hapësira për të uruar gazetën Shqiptarja.com e future së fundmi fuqimisht në tregun mediat shqiptar. Brozi, në intervistën për gazetaren Anila Basha mbështes stafin e gazetës, duke i cilësuar një model të gazetarisë profesioniste dhe guximtare.

FALENDERIMI
Para se t'ju përgjigjem pyetjeve që më bëni, dëshiroj të shpreh falenderimin, mirënjohjen dhe besimin që unë kam për gazetën tonë të dashur - Shqiptarja.com, për stafin e saj, për gazetarët e saj kurajozë që janë një model i gazetarisë profesioniste dhe guximtare. Dua që në këtë fillim bisede t'u bëj apel të gjithë dhunuesve të lirisë së fjalës, shtypit dhe medias-pra pushtetarëve e politikanëve, prokurorisë dhe gjyqësorit: Ndalni burgimet, gjobat marramendëse, persekutimet, kërcënimet, presionet dhe shantazhet ndaj gazetarëve e stafeve të shtypit e medias kurajoze që denoncojnëkrimet dhe korrupsionin e pushtetarëve! Ju nuk do të mund ta kryqëzoni lirinë e shprehjes, lirinë e shtypit dhe të medias
të cilat dalin fitimtare mbi çdo tirani".

(aq/shqiptarja.com)