POP 5

Lajmet më të lexuara të 5 minutave të fundit

Zgjedhjet, kandidatët nisin garën
online, ja sa i paguajnë Facebook-ut

TIRANE- Lançimi i emrave të kandidatëve zyrtarë për zgjedhjet e 21 qershorit nga subjektet politike, është reflektuar menjëherë në rrjetet sociale. Kandidatët e të gjithë forcave politike së bashku me kandidatët e pavaruar mund t’i gjesh fare lehtë në profilet e hapura në rrjetet sociale, në të cilat publikohen aktivitetet e tyre dhe madje edhe platformat politike sipas së cilave do të organizojnë fushatën zgjedhore.

“Facebook” rezulton të jetë rrjeti social më i përdorur në prag të kësaj fushate zgjedhore në Shqipër, ku edhe pse nuk kanë kaluar shumë ditë nga zyrtarizimi i emrave në profilet e kandidatëve mund të shohësh me mijëra pëlqime. 

Komento