Koço dhe lekët

Koco Kokedhima

Koço Kokëdhima shkruan në një postim të tijin në Facebook:

Për të vënë kandidaturën për deputet në partitë e vjetra duhet të paguash kryetarët, sekserët dhe ortakët e tyre që mund të jenë sekretarë të përgjithshëm, nënkryetarë, kryetarë grupi, ministra apo ish-ministra etj, me shuma nga 200 deri në 300 mijë euro.

Pyetja është e thjeshtë: Edhe Koço Kokëdhima ka paguar 300.000 euro për t'u kandiduar në Vlorë në 2013-ën? Do të ishte hera e parë në jetën e tij që paguan dikë. Zakonisht ai vetëm mbledh para. 

Komento