Kolegji Universitar “LOGOS”ofron programe studimi në fushën e shkencave të aplikuara, ekonomisë dhe shkencave humane e komunikimit gjuhësor.

Kolegji Universitar “LOGOS” është një mundësi e shkëlqyer për të përmbushur ëndrrën për studimet tuaja.

Zgjidhni programet tona të studimit.✔️

🛑 BACHELOR në:

• Financë-Kontabilitet

• Menaxhim Biznesi

• Menaxhim Turizmi

• Informatikë e Zbatuar

• Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë

• Teologji Sociale dhe Studime Religjioze

• Gjuhë dhe Civilizim Grek

• Mësuesi për Arsimin Parashkollor


🛑 PROGRAME STUDIMI ME KARAKTER PROFESIONAL ME PROFILE:

• Menaxhim i Fermës Bujqësore

• Marketing i Produktit Bujqësor


🛑 MASTER PROFESIONAL në:

• Teknikë e Lartë në Laboratorë Mjekësorë

• Financë - Kontabilitet

✔️Programet tona Bachelor dhe Master garantojnë të ardhmen tuaj profesionale.

✔️Mundësi reale punësimi, madje edhe gjatë studimeve sipas marrëveshjeve të bashkëpunimit me partnerët tanë.

✔️Tarifa të pakonkurrueshme falë mbështetjes financiare nga Fondacioni LOGOS.

✔️Bursa për kategori të caktuara studentësh.

✔️Infrastrukturë bashkëkohore.

✔️Staf akademik me grada shkencore dhe tituj akademikë.

➡️ Për më shumë informacione vizitoni mjediset e Kolegjit Universitar "LOGOS" me adresë Rr. Dritan Hoxha, pallatet Komfort, përballë Pallatit të Sportit Asllan Rusi. Vizitoni faqen online www.kulogos.edu.al. Telefononi në 0693030277. Na shkruani në email-in: [email protected]

🎓 Kolegji Universitar “LOGOS”- Dritë dhe fuqi jete!