1 Maji/ Protesta të shumta në të gjithë botën për Ditën Ndërkombëtare të Punës, qindra të arrestuar në Turqi dhe Itali

1 Maj, 16:21

1 Maji në të gjithë botën njihet si dita e punëtorëve dhe në disa vende njihet si festë zyrtare për të inkurajuar punonjësit në kërkimin e të drejtave të tyre, me gjenezën që shkon deri në shekullin e 19 në Australi dhe më pas në SHBA.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha