1 vit pas tërmetit, 'ekspertët' e PD 1 minutë heshtje! Bëjnë 'bilancin' e qeverisë për rindërtimin: Shumë premtime, pak rezultat! Po përdoret për zgjedhje

26 Nëntor 2020, 16:51

Në fillim të kësaj konference është mbajtur një minutë heshtje, më pas deputetja Dhurata Çupi ka hedhur akuza ndaj qeverisë, e cila sipas saj ka harxhuar kohën duke zvarritur procedurat, për të përfituar nga fondet e rindërtimit. Sipas tyre PS gjatë këtij viti kanë bërë shumë premtime dhe pak rezultate. Grupi i PD që ka ndjekur procesin e rindërtimit thotë se qeveria po e përdor fatkeqësinë për të vjedhur dhe për zgjedhje.

Kategori të tjera