'38 mijë biznese te vogla të mbyllura nga COVID-i/ Nasto: Falje gjobash dhe lehtësim të barrës fiskale ose do nisim protesta

23 Shtator, 22:17

Me mijëra vende pune dhe biznese të mbyllura shkaktoi pandemia. Ky është alarmi që lëshon kreu i shoqatës së biznesit të vogël e të mesëm Albert Nasto. Ai kërkoi nga qeveria një paketë të tretë ndihme financiare si dhe faljen e gjobave nga viti 2014 e në vazhdim.

Kategori të tjera