4 anije të NATO në portin e Durrësit, kryen misione në Mesdhe dhe në ujërat territoriale shqiptare

24 Shkurt, 10:01 | Përditesimi i fundit: 2023-02-24 14:56:21

4 anije të NATOS në portin e Durrësit. Kryen misione në Mesdhe dhe në ujërat territoriale shqiptare. Një flotilje e përbërë nga 4 anije luftarake, sot në mëngjes kanë hyrë dhe po ankorohen në portin detar të Durrësit. Flotilja përbëhet nga anija komandë dhe 3 anije shoqëruese.

Kategori të tjera