4 të sëmurë të bllokuar nga dëbora në një fshat në Dibër, banorët po hapin vetë rrugën

Gazetari i Report Tv në qarkun e Dibrës raporton se në fshatin Shumbat janë katër persona të sëmurë, ndërkohë që rruga është e bllokuar duke e bërë të pamundur transportimin e tyre për në spital. Banorët po hapin vetë rrugën me lopata për të dërguar të sëmurët në spital. Ata, sipas gazetarit të Report Tv, tregojnë se fadroma është futur disa metra dhe është kthyer.

Kategori të tjera