5 mijë adoleshentë me kartelë klinike, çfarë po ndodh me shendetin mendor në Shqipëri? E ftuar Ariana Rreli, psikiatre

4 Shkurt 2019, 15:27

Përdorimi i substancave narkotike, konfliktet brenda familjes dhe bulizmi nga bashkëmoshatarët janë 3 shkaqet kryesore që po shkaktojnë sot probleme në shëndetin mendor të adoleshentët shqiptarë. Mjekët psikiatër kanë konfirmuar rritjen e numrit të personave që kërkojnë ndihmë pranë qendrave komunitare të shëndetit mendor, ku veçanërisht vihet re një numër i lartë adoleshentësh. E ftuar sot në emisionin “Rreze Dielli” në Report Tv, Ariana Rreli mjeke psikiatre shpjegoi se cilat janë shkaqet kryesore të kësaj rritje.

Programe të tjera

Shiko të gjitha