6 turistë kosovarë bllokohen në malin e Jezercës, ja videoja e operacionit të shpëtimit nga helikopteri i FA-së

25 Qershor, 21:23

Operacioni nga ajri nisi rreth orës 19:00 dhe pak minuta më parë turistët u morën nga zona ku ishin bllokuar dhe u dërguan shëndoshë e mirë në Theth. Operacioni i Forcës Ajrore në bashkëpunim me Policinë e Shtetit përfundoi me sukses.

Kategori të tjera