' A ju pëlqeu Hysaj mor ta marrsha?' Jena më të mirët jena vend të parë! '

11 Shtator, 09:33

Mes euforisë dhe një formë proteste ndaj fjalëve kundër idhullit të tij kështu është shprehur një tifoz ndaj Elseid Hysaj pas përfundimit të ndeshjes me Poloninë.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha