A ka komunikim me Sali Berishën? Patozi: Nuk shoh arsye pse duhet të kem

25 Qershor, 18:43

A ka komunikim me Sali Berishën? Patozi u treguar i ftohtë ku tha se nuk ka arsye pse të ketë pasi ato tashmë janë parti të ndryshme dhe me bindje të ndryshe, por që flasin sa herë shkëmbehen diku. "Nuk kemi shumë arsye dhe ai me sa kuptoj është paksa i tërhequr politikisht, por sigurisht që komunikojmë sa herë që shkëmbehemi, nuk shoh arsye pse duhet të kem komunikim me Sali Berishën. Jemi parti të ndryshme në opozitë dhe sigurisht që nuk kemi bindje të njëjta. Nëse do të kishim të njëjtën bindje nuk do të ishim në të njëjtën parti", tha Patozi

Kategori të tjera