Aikido, arti marcial modern mbërrin dhe në Tiranë

21 Prill 2018, 17:42 | Përditesimi i fundit: 2018-04-21 17:43:19

Emisioni Rreze Dielli në një nga palestrat e Aikido në Tiranë

Programe të tjera

Shiko të gjitha