Akuzat për trukim, djali i Takajt: Kuljic do ta hedhim në gjyq, po na bën shantazh

14 Shtator 2019, 17:10

Përmendia e emrit të Ardian Takajt për trukime në Austri nga ish-futbollisti Kuljiç ka vënë në lëvizje presidentitn e klubit të Skënderbeut, që më herët i ka mohuar këto akuza. Djali i tij, Gerhardi, ka udhëtuar drejt Austrisë ku edhe ka dhënë një intervistë për gazën ‘Krone’, ku fillimisht është shprehur:

“Babai im është i frikësuar dhe ndjehet i shqetësuar për sigurinë e tij. Mohoj të kemi ndonjë kontakt apo njohje me Kjuliç.” 
 

Kategori të tjera