Amnistia fiskale, Sejko: Pozitive për rritjen e buxhetit të shtetit, duhet kujdes mos pastrohen paratë e krimit

6 Korrik, 18:34

Guvernatori i bankës Gent Sejko ka komentuar amnistinë fiskale, ku tha se ka efekt pozitiv në rritjen e buxhetit të shtetit. Por sipas Sejkos, duhet pasur kujdes që të shmangin pastrimin e parave të pista, që vijnë nga krimi dhe korrupsioni. Ai tha se amnistia fiskale nuk duhet të jetë e vazhdueshme.

 

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha