Anglezi që flet shqip për ‘Minuta Zero’: Kombëtarja shqiptare është përmirësuar! Fituese e europianit Spanja ose Italia

25 Qershor, 21:58

Për “Minuta zero” me gazetarin Eljan Tanini teksa u pyet se kë do të mbështeste nëse do të zhvillohej një ndeshje mes Anglisë dhe Shqipërisë, ai u shpreh se do të mbështeste Anglinë.