Ardian Koçi vizitorëve: Mos filmoni me dronë

23 Gusht, 21:35 | Përditesimi i fundit: 2020-08-23 21:40:46

Drejtori i ADZM Fier Ardian Koçi, udhëzon vizitorët e parkut të Divjak-Karavastasë, mos bëjnë filmime me dronë, pasi trembin zogjtë dhe bëhen shkak I prishjes së ekuilibreve të vendosura te ecosistemit prej vitesh në lagunë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha