‘Art në gur’, edicioni i X-të i simpoziumit të skulpturave! 60 vepra arti kthejnë në ‘muze’ qytetin e Korçës

30 Qershor, 20:54

Arti i gdhendjes në gur e ka kthyer qytetin e Korçës në një muze të vërtetë. 60 vepra arti abstrakte në skulpture, realizuar nga artistë shqiptarë dhe të ardhur nga vende të ndryshme u ekspozuan në parkun e qytetit juglindor, me rastin e çeljes së edicionit të 10 të Simpoziumit të Skulpturave

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha