‘Art trashëgimi’, ekspozohen 74 punime artistike në Apoloni! Parku i Apolonisë, destinacioni i preferuar i të huajve

19 Maj, 21:58

“Art Trashëgimi” është ekspozita e çelur me 74 punime artistike në grafikë e autorit Dritan Kulla, në Ditën Ndërkombëtare të Muzeve, në parkun Arkeologjik të Apolonisë. Ekspozita por edhe qyteti historik i Apolonisë ka tërhequr vëmëndjen e shumë vizitorëve vendas dhe të huaj, ku këtë sezon mbizotërojnë gjermanë e austriakë.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha