BE bën publik masat për Krishtlindje: Jo festime të mëdha dhe pushime më të gjata shkollore

2 Dhjetor 2020, 17:32

Komisioni i BE ka publikuar udhëzimet për javët e ardhshme, në përpjekje për të shmangur një valë të re infeksionesh gjatë periudhës së festimeve.

Kategori të tjera