BE projektligj për ndalimin e inteligjencës artificiale e Chat GPT

11 Maj, 16:07

Ndalimi i inteligjencës artificiale dhe Chat GPT do të bëhet me ligj nga Bashkimi Evropian. Eurodeputetët kanë rënë dakord duke propozuar gjoba 10 mln euro për kompanitë ose heqjen e tyre nga e drejta e tregtisë brenda vendeve të BE

Kategori të tjera