Beograd/ Delegacioni i SHBA-së për marrëveshjen Kosovë-Serbi pritet me muzikë

23 Shtator, 14:54

Me në sfond këngën ‘Sweet Home Alabama’ dhe me fytyra tejet të qeshura e mbyllën ditën e dytë të turit të tyre në Serbi, delegacioni amerikan, i cili vetëm 1 ditë më parë ishte larguar nga Prishtina.

Pas marrëveshjeve të nënshkruara të dyja palët dukeshin të lumtura, por pamjet të cilat u shpëndanë nga i Dërguari special për Dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell duket shumë larg nga atmosfera që u pa në takimet e mbajtura në Prishtinë.

Me në sfond këngën ‘Sweet Home Alabama’ dhe me fytyra tejet të qeshura e mbyllën ditën e dytë të turit të tyre në Serbi, delegacioni amerikan, i cili vetëm 1 ditë më parë ishte larguar nga Prishtina.

Pas marrëveshjeve të nënshkruara të dyja palët dukeshin të lumtura, por pamjet të cilat u shpëndanë nga i Dërguari special për Dialogun Kosovë-Serbi, Richard Grenell duket shumë larg nga atmosfera që u pa në takimet e mbajtura në Prishtinë.

Kategori të tjera