Biden rikthen Faucin në Shtëpinë e Bardhë, në rolin e zëdhënësit për Covid-19

22 Janar, 17:44

Dr. Fauci tha se administrata e re do të "jetë plotësisht e hapur dhe e sinqertë" në trajtimin e pandemisë dhe, në një koment të nënkuptuar si kritikë ndaj administratës Trump, tha se gjithçka tani do të jetë e "bazuar në shkencë dhe prova".

Kategori të tjera