Bimët që bëjnë mirë dhe ato që bëjnë dëm te gratë shtatëzëna, i ftuar në 'Rreze Dielli' në Report TV agronomi Zef Gjeta

7 Tetor 2019, 13:19

I ftuar në ‘Rreze Dielli’ agronomi Zef Gjeta jep disa këshilla të vlefshme në lidhje me përdorimin e çajrave gjatë shtatzanisë. Ai thotë se, përdorimi i çajrave gjatë kësaj periudhe është i rëndësishëm por gjithmonë në sasi të moderuar, pasi sipas tij nëse ‘abuzohet’ me konsumimin efektet nuk do të jenë më pozitive.

Programe të tjera

Shiko të gjitha