Binjaket shqiptare këndojnë 'Shumë pis' në 'The Voice of Italy', bindin jurinë

24 Prill, 13:32

Dy talente të reja shqiptare  elektrizojnë skenën e ‘The Voice of Italy’

Dy motra binjake Ina dhe Serena Sinani kanë kënduar në gjuhën shqipe këngën e Era Istrefit dhe Ledri Vulës ‘Shumë Pis’. Të dyja u prezantuan me emrin e grupit të tyre ‘Sindolls’.

Vajzat shqiptare ia dolën të marrin pëlqimin e katër anëtarëve të jurisë, të cilët e vlerësuan performancën e vajzave me një stil mjaft të veantë.

Kategori të tjera