Çahet kordoni i policisë, protestuesit me mjete të forta drejt kryeministrisë

16 Shkurt, 12:24

Protestuesit kanë carë kordonin e policisë kanë thyer skelat që ishin vendosur për të mbrojtur derën hyrëse të kryeministrisë dhe instalacionin me drita në krye të derës. Kanë marrë dërrasa dhe sende të forta në duar dhe kanë nisur të thyejnë derën e kryeministrisë.

Garda e Republikës bën thirrje me megafon për tu tërhequr por protestuesit nuk ndalen.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha