Censi i Popullsisë dhe Banesave, Gjergj Luca u përgjigjet pyetjeve: Mua më pëlqejnë të gjitha fetë, po e shkruaj shqiptar

18 Shtator, 16:58

Biznesmeni Gjergj Luca i është përgjigjur pyetjeve të Censit teksa ka publikuar dhe një video në rrjetet sociale, te pyetjet lidhur me përkatësinë fetare. Luca thotë se te përgjigjja e tij, përsa i përket pyetjes për  fenë, ka shkruar se është shqiptar. 

    Kategori të tjera

    Shiko të gjitha