Çështja e detit/ Meta: Të zgjidhet sa më shpejt! Kam dërguar kërkesë për përmbushjen e detyrave të presidentit, nuk kemi përgjigje

18 Shtator, 11:55

Duke folur në lidhje me çështjen e detit, Presidenti Ilir Meta shprehu qëndrimin e zgjidhur sa më parë këtë çështje dhe të vijojë normalisht miqësia mes Greqisë dhe Shqipërisë. Gjthashtu ai u shpreh se u ka dërguar autoriteteve greke një kërkesë zyrtare për përmbushjen e detyrave që ka Presidenti por nuk ka marrë një përgjigje.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera