COVID-19, Biden thekson se kufizimet e udhëtimeve do të qëndrojnë pavarësisht urdhrit të Trump

19 Janar, 14:01

SHBA nuk planifikojnë të heqin kufizimet për udhëtimet ndërkombëtare, në veçanti nga Mbretëria e Bashkuar, pjesa më e madhe e BE dhe Brazili, pavarësisht deklaratave të Trump se mund t’i heqë ato. Deklarata është dhënë nga zëdhënësja e Presidentit të zgjedhur të SHBA Joe Biden.

Kategori të tjera