Covid-19, më shumë se 40 milion të infektuar në të gjithë botën/ Italia forcon rregullat pas rritjes së rasteve të reja ditët e fundit

19 Tetor, 15:29

Më shumë se 40 milion të infektuar në botë  me Covid-19 dhe rritja e vazhdueshme e tyre ka bërë që një pjesë e madhe e vendeve evropiane të rikthejnë kufizimet. Italia i shtohet listës së vendeve me kufizime shtesë ndërkohë që Sllovenia heq dorë nga gjurmimi i rasteve të reja.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera