COVID-19 në Evropë, Britania gati planin dimëror, përkeqësohet situata në spitalet greke

24 Nëntor 2020, 14:02

Në një kohë kur Evropa po përballet me një rritje të madhe të infeksioneve me Covid-19, testimi dhe vaksina, duke se janë masat e duhura për ta luftuar pandeminë dhe krizën e shkaktuar nga ajo. Britania ka bërë publik planin e saj dimëror ndërsa Greqia po përballe me vështirësi të shumta në spitale, pasi ato pothuajse kanë arritur në kapacitetet maksimale. 

Kategori të tjera