Dario, i vetmi nxënës në klasë të parë në fshatin Pentar të Shkodrës!

15 Shtator, 16:32 | Përditesimi i fundit: 2023-09-15 17:07:52

Dario nisi klasën e parë, por në bankë nuk ka asnjë shok! 6-vjeçari është i vetmi fëmijë që mëson në klasën e parë, ndërsa shkolla e Pentarit ka gjithsej 7 nxënës në fillore dhe 13 në ciklin 9-vjeçar. Ky është ndër fshatrat më të prekur nga shpopullimi në Shkodër.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha