Dashi: Shfrytëzoni maksimalisht këto data…

3 Prill, 14:39

Dashi- Data 4 deri në datën 14 duhet ta shfrytëzojnë maksimalisht përsa i përket lëvizjeve të tyre profesionale, duket sikur në këtë periudhë bashkimi I mërkurit, të venusit, të diellit nxit dhe favorizon shumë iniciativat e reja, edhe kam bindjen që këto iniciativa mund të jenë të reja në zbatim por jo të reja në mendim, duket se periudha më e përshtatshme për ti nisur ato është tani. Le ti nisin nga data 4 deri në 14, por pa humbur sensin e kohës, që do të thotë të marrin iniciativa gjithmonë duke iu përshtatur me momentin me qëllim që në fund të muajit mos të dalin jashtë konteksti të kohës dhe të momentit. Gjithashtu duhet të jenë shumë të kujdesshëm me komunikimin e tyre dhe në raportet në familje në fundin e muajit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha