Dasma e veçantë në Fier, helikopteri dhuron 'spektakël', hedh petale lulesh mbi makinën e çiftit të sapomartuar

28 Gusht, 10:42

Gushti njihet si muaji i dasmave pasi shumë emigrantë vijnë në Shqipëri për të kurorëzuar dashurinë me martesë pranë familjarëve të tyre. Për këto raste, nuk kursehen dhe bëjnë organizime nga më të ndryshmet.

Kategori të tjera