Debat i FORTË mes Klosit dhe Çelës: 'Të jesh pjesë e Rilindjes duhet të kesh orientim të caktuar seksual!' Ish-kreu i SHISH: Mos bëj politikë

24 Janar, 22:07

Në studion e "Pa Protokoll" pati debat mes ish-deputetit të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Flamur Çela dhe ish-kreut të Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi. Çela tha se të jesh pjesë e Partisë Socialiste dhe e posteve të ofruara nga partia duhet të jesh person me probleme, por ai përmendi edhe orientimet seksuale. Këtu ndërhyri ashpër, Fatos Klosi, i cili tha se diskutimi nuk duhet kthyer në politikë. 

Kategori të tjera